20 kesäkuuta 2024

Kesäkuun kosmetiikka ostoksia

 
Sitten alkaisi eka lomajakso mulla! Tuoreimmat hankintani tulivat YA:n tilauksen mukana, sillä halusin tilata Acon Sun Kissed kasvovoiteen ja samalla ajattelin, että testaan Acon Self Tanning Lotionin, joka on väriton vaalea voide joka päivettää ihoa. Samalla sain kahden Aco-tuotteen tilaajalle tilaajalahjan, eli yhden deudorantin. 


 
 
Pyritään pitämään hankinnat vaan minimissä. Kesäkuussa piti uusia kynsilakanpoistoaine, joten ostin vanhaa kunnon Miramea missä on vielä liekki-ikoni purkin takana -siitä tietää, että aine toimii. Toivottavasti tämä ei muuttuisi ihan heti, kun se xtra kynsilakanpoistoaine meni pilalle. 

Lisäksi yksi nuden beige söpö Mavalan väri tuli hankittua, se on kiva. Ostin Prismasta tuon mjuukin medium-hiuskiinteen, mutta on mielestäni todella ällöttävän tuoksuinen. Se Volymaniac got2be sarjasta on vaan ihan parhaan tuoksuinen, harmi, että se kyseinen on aika heikosti mistään saatavilla.


 
 
Näitä euron hintaisia Stay Classicin sheet maskeja on mukavaa ja helppoa ostaa, joten hyvä pitää näitä saatavilla näin kesäpäivinä. Lisäksi piti ostaa pieni ponnarinippu lisää, heitän ponnarit pois kun niitä yhdistävä liimaus "katkeaa" ja venyy muodottomaksi. Ostin myös yhdet uudet irtoripset kesän rientoihin.


Ja aivan alkukuusta ostin tosiaan The Body Shopin verkkokaupan alennuksesta itselleni mansikkasarjaa. Tässä on siis hieman miedomman tuoksuiset Blissful Strawberry ihonhoitovoide sekä saippua ja tavallista mansikkatuoksua omaava suihkugeeli jossa on kuorivia partikkeleita. Nämä aionkin ottaa heti käyttöön, kun edelliset vain saan suihkusta 'alta pois'.

Sitten se onkin Juhannuksen vietto edessä! Toivottavasti teilläkin on oikein mukava kesä :) Koitan inspiroitua myös lomallani tekemään kirjoituksia hieman jemmaan ja sitten ajastelemaan niitä myös blogin puolelle. Muistakaa ottaa seurantaan myös instagram-tilini @katri.beauty