01 heinäkuuta 2024

Kesäkuussa loppuunkäytetyt 2024

 *saatu ilmaistuote


Kesäkuussa loppui reilu määrä kosmetiikkaa, ja on toki tosi mukava aina saada hieman lisää tilaa kaappeihin. Mulla oli keväällä aika, kun hankin mielestäni vähemmän uutta kosmea ja nyt sitten on tullut ostettua paljon viime kuukausina. Tekisi toki mieli vielä vähän lisää KonMarittaa mun meikkejä joita en käytä pois, toki useimmat vartalon rasvat, saippuat ym. shampoot joita kaapeissa on, tulee joskus käytettyä ja niille on ihan sopiva tila olemassa kaapissa. Eli sellaisia ei niinkään kannata hävittää, mutta ne jutut jotka ei mulle toimi on ihan ok kyllä sitten vaan pistää luiskaan.

Loppuneita joku kymmenkunta tässä, ja pari testeriä. Yhtä hiusväriä en muistanut kuvata ostospostaukseen, mutta sen hoitoainepurnukka löytyy täältä käytetyistä!


Dove Uplifting Shower Gel. Todella hyvä suihkusaippua, myös nämä arkiset marketkosmetiikan tuotteet ovat ihanan raikkaita ja upean tuoksuisia. Tässä oli erittäin hyvin tunnistettava mangon tuoksu. Pitää välillä muistaa myös hankkia näitäkin arvokkaiden tuotteiden sijasta.

Organic Shop Matcha Mojito Body Scrub. Voimakkaampi kehokuorinta, jossa on erittäin karkeaa sokeriraetta kehon kuorintaan. Ei jätä vahaisaa pintaa, niin kuin ziajan cupuacu tosin. Tuoksu jätti toivomisen varaan, tässähän ei tuoksunut kovin tuo lime. 

Pirkka Kynsilakanpoistoaine. Hankin tätä vain, koska X-tran resepti meni piloille. Jatkossa ostan Mavalaa, joka on kyllä parempi kuin tämä Pirkka. Ei tämäkään siis jatkoon.

Mavala Minute Quick-Finish, mun lemppari pikakuivattaja ja sopii parhaiten minulle myös pienen pullokoon puolesta. Olen ostanut nyt myös näitä Mavalan värikkäitä lakkoja enemmän varastoihin ja varmaan tulee ostettuakin jatkossa enemmän pieniä pakkauskokoja.



Olaplex No. 8 Bond Intense Moisture Mask. Olaplex tuote, joka laitetaan vasta shampoopesun jälkeen hiuksiin (kevyen kuivauksen jälkeen). Koen kyllä vaikeaksi kaikki maskit, joiden pitäisi antaa vaikuttaa 10 min ennen tai jälkeen suihkun, joten ei sitten kuitenkaan noussut hitiksi minulle. Luulenkin, että jatkossa tulen hankkimaan vain Olaplexin shampoota ja hoitoainetta käyttööni.

Schwarzkopf got2b Volumaniac Hairspray.  Mun lemppari hiuslakka! Niin hyvän tuoksuinen ja sopivan ohut antamaan rakennetta ja sitten kerrostaen tällä saa myös pitoa aikaan! Harmittavaa, että tätä on nykyään niin vaikea mistään löytää. 

Happy Crazy Mine Sweet Repairing Shampoo.  Ei erityinen . Ostaisin ennemmin Lorealin tai Garnierin market shampoon, kuin tämän. Sain tämän varmaan lahjaksi vuosia sitten ja nyt tuli käytettyä pois. Ei suosituksia, ei jatkoon.


*The Body Shop Tea Tree Face Base. Meikkipuuteri TBS:ltä. Tämä oli toista tummemmassa sävyssä, mutten nyt muista millään sitä sävyä. Mielestäni mukava, mutta levitin tämän aina siveltimellä sienen sijaan, eli en tehnyt tällä kasvoistani sellaista meikkikakkua. Säästän kyllä tämän Compact Casen, sillä saatan joskus kyllä ostaa uudelleen tätä puuteria itselleni.

Maybelline Fit Me Matte+Poreless Puuteri. Ei ollut mitenkään kovin hyvä, mutta halusin viimeksi vain hankkia kivipuuterin irtopuuterin sijasta. Nyt mulla onkin sitten se irtopuuteri taas käytössä. Kyllä tämäkin tehtävänsä teki, mutta paketti turhan kookas ja tilaa vievä makuuni.

Maybelline Sky High Ripsiväri. Ripsiväri on pakkauskooltaan monia muita ripasreita pienempi -joten kyllä se kuluu nopeammin loppuun. En kuvittelisi käyttäväni tätä yli 6kk aikaa missään tilanteessa. Varmaan joskus tulee ostettua toiste, vaikka nyt on se uusi hittiripsari käytössä.

NYX Fill & Full kulmakynä. Saa tehtyä paksumpaa viivaa, kuin micro-kulmakynällä. Vähän kuin pomade, mutta levitys meikkikynästä. Levittyy helposti ja helppo muotoilla pienemmällä kynällä loppuun ulkoreunat.   


Nivea Naturally Good, taisin ostaa eurolla Rustasta, muusta syystä en olisi hankkinut tätä. Ei varmaan istunut kasvoille niin hyvin, kuin muut.

Stay Well Classic, Moisturizing Aloe Vera & Firming Vegan Collagen, molemmat tosi hyviä. Saa ihanan helposti kasvoille, eli pehmeää ja muotoutuu kasvojen mukaan. Alle euron Prismassa, joten on paras hinta-laatusuhteelta. Tällainen on ihana laittaa kasvoille pitkän pyörälenkin jälkeen!

Tonymoly Hemp, ei tuoksunut niin kauhealta kuin ajattelin. Sain tämän myös eurolla Helsinki Outletin Lumene-kaupasta. Muutoin ei tulisi ostettua näin arvokkaita kasvomaskeja, ihan hyvä kuitenkin.


4 x The Body Shop Edelweiss Seerumi, tämä oli aika kiva seerumi ja näytteen perusteella ihan kiinnostava tuote. 50 ml tuotteen arvo on 39,90 € joten ei ole sinänsä kallis, kun jotkut 30 ml tuotteet maksavat 30 euroa.

Wella Invigo Nutri Enrich Mask, ostin tällaisen matkakokoisen sinne Berliinin reissuun ja käytin loppuun maauimalassa käydessä. Sopiva juuri matkailuun ja sellaiseen, kun tarvitsee matkakokoista hoitoainetta.

Loreal Casting Creme Gloss Hiusväri & Hoitoaine, itseasiassa tein hiuksiini Creme Gloss hiusvärjäyksen. Ei haise ammoniakille ja ei sisällä niitä yleisimpiäa llergisoivia 3 ainetta, joten on sopinut myös minulle ja taittaa tyvikasvua myös vaaleammaksi! En ollut muistanut kuvata hiusväriä ostopostaukseen, mutta siis ihan juhannuksen jälkeen tein tämän värjäyksen. Tämä mini hoitoaine oli myös tosi hyvä mukaan uimahalleille ja on ihan semmosta runsasta, sai käyttää monta kertaa ennenkuin sen loru tuli loppuunsa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti