19 heinäkuuta 2024

Lancôme Teint Idole Ultra Wear 24H Foundation

Keväällä etsiskelin hieman itselleni arvokkaampaa ja peittävämpää miellyttävää meikkivoidetta. Testasin Diorin Foreveriä ja Lancomen Ultra Wearia. Lopulta minusta kivempi oli tämä hieman ohuempi Lancomen Ultra Wear. Hankin itselleni meikkivoiteen sävyssä 105W. Tämä sulautuu kauniisti omaan ihonväriini eikä juuri jätä sellaista rajaa kasvojen ulkopieliin, kun meikin tekee huolellisesti. 

Tämä tuote on Sokoksella noin 55 euron hintainen, mutta löytynee usein S-Etukortilla alennuksesta tai voi odotella vaikka omistajapäiviä tai Kicksin/Cocopandan alennusmyyntejä, mistä tätä voi ostaa edullisemmin. Normaaliin hintaan en tätä itsekään silloin keväällä ostanut.

 
 

Tuotteen koostumus on kuulemma uusittu ja sävyvalikoimaa on peräti 45 eri sävyä, eli jokaiselle ihonvärille on pyritty luomaan saatavuus. Meikkivoide on peittävä, peittävämpi ainakin kuin yleensä suosimani Lumenen meikkivoiteet. Ultra Wear ei kuivata tai mene kuivan näköiseksi iholla ja on myös kerrostettavissa peittävämpää lopputulosta varten. Lisäksi meikkivoiteen koostumus on aika kevyt ja siinä on käytetty Lancomen omaa 'tekniikkaa' kevyttä oloa varten, joka antaa ihon hengittää.

Ultra Wear sisältää ihoa hoitavia ainesosia, mm. e-vitamiinia ja moringaa. Tuotteella on SPF35-luokitus, eli se myös antaa aurinkosuojaa -vaikkakin itse kyllä käytän myös aina aurinkosuojan sisältävän kosteusvoiteen meikin alle kesäisin.

 

Omat kokemukseni tuotteesta ovat siis erittäin positiiviset tästä tuotteesta. Koen, että tällä saan juuri sellaisen peittävän meikin, jota haen. Pysyvyys on hyvä ja kerrostaessa saa peittävämmän. Todennäköisesti tämä tulee kestämään minulla pitkään, koska mulla on kaksi meikkivoidetta käytössä aina samaan aikaan joista toinen on semmonen edullinen Lumene arkeen ja sitten tätä käytän, kun haluan ehdä upeampia meikkejä. Oli tästä kyllä jo kulunut ensimmäinen sentti. Tarjouksesta ostaessa hinta ei ole kuitenkaan niin kamala, jos haluaa panostaa näyttävempään tuotteeseen.

8 kommenttia:

  1. Olisi kiva nähdä tuote iholla, miten se asettuu :) Ihan hurja määrä tässä kyllä sävyvaihtoehtoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi olla, että tällaiset kuvat löytyvät jatkossa tuolta minun vapaalta instagramtililtäni :)

      Poista
  2. Kiva kun kirjoittelit tästä! Multa löytyy tämä myös eikä tää ollut mulle yhtä mieluinen kuin Estée Lauderin Double Wear, mutta kyllä tätäkin käytettyä tulee :) Tästäkin huomaa selkeesti, että on vähän arvokkaampi tuote kyseessä ja laatu on kohdillaan<3

    Tosi nätit kuvat oot ottanut! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sulla ei ole sitten onneksi aivan niin kuiva iho kuin mulla, jos DW on sulle mieluinen :) Mulla sen levittäminen oli aika työlästä ja mahdotonta, vaikka kuinka hyvin pohjaa kostuttelisi. Kuvat on sieltä keväältä, kiva että tuli nyt tännekin näkymään :)

      Poista
  3. Tykkään todella paljon tästä meikkivoiteesta <3 kuten Linda totesi, ei niin peittävä, mattainen ja miellyttävä mulle kuin EL DW, mutta hyväntuntuinen iholla ja kestävä. Laadukas tuote jota aion ostaa uudelleen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisi kyllä paljon helpompi meikata jos olisi ihan asteen rasvaisempi kasvopohja, kun ei voi tosiaan DW tai Dior Foreveriä käyttää, näistä valitsisin varmaan Foreverin. Se on hyvä, ja varmaan DW:tä paremmin toimii mun kasvoille itseasiassa :) Onneksi nyt kerrankin testasin ja löysin tällaisen hyvän ja laadukkaan meikkivoiteen itselleni.

      Poista
  4. Kiva että löysit hyvän meikkivoiteen. Mulla ei tätä koskaan ole ollut, mutta kiinnostanut kyllä. Voisi olla yksi ehdokas testattavaksi kun tarve sellaiselle tulee. Tykkään erityisesti hiukan kevyemmistä meikkivoiteista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on ainakin sitä EL:n Double Wearia tai Diorin Foreveriä kevyempi omasta mielestäni :) On siksi melko miellyttävä.

      Poista