31 elokuuta 2024

Elokuussa loppuun käytetyt 2024

 

Moikka,
kesän viimeinen virallinen kuukausi taitaa sitten olla loppunsa päässä. On aika käydä lävitse elokuussa loppuun käytetty kosmetiikka. Tässä kuussa loppui useampi isokokoinen tuote ja siitä olen kyllä tyytyväinen! Halusin ottaa kuvat terassilta vielä kesän hengessä, viimeisimmän keräämäni peltokumpun edessä. 



Treaclemoon brazilian love suihkugeeli, reilu 500ml pakkauskoko. Tämän tuoksu on ihana ja jäljittelee Sol De Janeiron Bum Bum-sarjan tuoksua. Reilu tuote, näin isossa pakkauskoossa voisi olla vaikka pumppu. 

Elizabeth Arden Green Tea Honey Drops ihonhoitovoide, myös reilu 500ml pakkaus. Tämän tuoksu on niin ihana, rauhoittava ja spa-mainen. Hankin tätä kyllä uudelleen ja eipä ollut mun ensimmäinen kerta, kun käytin tätä voidetta. Erittäin mukavasti levittyvä, upean tuoksuinen, kaikin puolin miellyttävä.

ACO Self Tanning Lotion, pidin kovasti tästä itseruskettavasta voiteesta. En pitäisi tätä kuitenkaan minään täydellisenä Self Tanning tuotteena vaan oikeastaan sanoisin tämän olevan päivettävä tuote. Toki tällä saisi täydellisen itseruskettavan, jos tätä vain laittaisi peräkkäisinä iltoina yötä vasten. Käyttäisin tätä kyllä mieluusti uudelleen.

Four Reason Toning shampoo sävyssä Pearl, käytinkin tätä edellisimmän kampaajakäynnin jälkeen, kun otin raidat. En ottanut tuolloin sävytystä, jotenkin se tuntuu rahastukselta kun pohjalta on jo blondi niin ei se sävytys mulle mitään ihmeitä enää tee. Joten tällä sai sitten aina kirkastettua ja taitettua hiusten väriä eri suuntiin.



Sheet maskeja mulla olikin Stay Well Classicin Firming-maski, näitä edullisia ja helppokäyttöisiä. Oli myös kaksi Holika Holikan Cucumber-maskia, jotka käytin. Myös yksi Frudia Citrus Brightening mask, tosi söpö pakkaus. Ostin noita Nivean MicellAIR 3in1 puhdistusliinoja kesäksi, helpottamaan meikinpoistoa.



Mizon Snail Repair Eye cream, nämä ei ole mun juttu. En vaan saa näitä käytettyä. Luojalle kiitos geeneistäni, joiden johdosta minun silmänympärysihossani ei ole vieläkään yhtään ryppyä kolmenkymmenen yhden vuoden iässä.

The Body Shop Cherries & Cheer käsivoide, ihanan makea ja paksu käsivoide. Olisi voinut tätä ostaa pari purkkia, niin riittäisi myöhemmäksi tällainen mukava maku.

Garnier 2in1 Eye Make-up remover, jatkuvassa käytössä.

Wella Luxe Oil hiusöljy, ihanan makean tuoksuinen ja sopivan rasvaista muttei liian öljyistä. Tämä on helppo levittää ohimoalueelle kuin latvoihin ja koko hiuksiin. Hankin nyt Paul Mitchelin Super Skinny hair seerumin. 

Epic Ink liner sävy brown, huomasitteko sitä edes tuosta kuvan oikeasta reunasta pystyssä? Tämä ruskea sävy on mukava, antaa terävyyttä katseeseen ohuellakin rajauksella -muttei ole niin voimakas kuin musta. Tarvitsen ehdottomasti myös jatkossa ruskean rajauskynän.

Testerikoot


Muutama pieni testeri. Vichyn seerumi oli ihan ok, oli semmonen geelimäinen. En tuon mininäytteen perusteella ostaisi. Ritualsin huonetuoksu Sweet Jasmine oli ihana ja kesti mielestäni pitkään, tuo taitaa olla sellainen deluxe-kokoinen näyte. Taisinkin ostaa tästä juuri täysikokoisen tuotteen. qSitten pikkuruinen Nivea Soft Cream, tosi hyvä voide ja tätä kyllä voisi hankkia ihan vartalovoiteeksi. Ja joku pieni Clarinsin seeruminäyte.

4 kommenttia:

  1. Ihanat kuvat ja mukava lukea loppuneista :) käytän tuota Pearlia itsekin, just tuota sekä Biozellin versiota. Tykkään, tuo blondiin kivaa helmenhohtoa ja nyt kun on sinivioletti, tuo sekaan vaaleanpunaista :) lisäksi hoitavat hyvin hiuksia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Mulla oli Biozellista kaiketi se silveri ja oli se hyvä, tuo Pearl on minusta niin hyvä tältä merkiltä, etten ole sitten viitsinyt edes testata Biozellin. Juuri tuota helmiäisyyttä tulee kivasti, varsinki kun on raitaa!

      Poista
  2. Aah Rituals <3 Mä himoitsen noita huonetuoksuja, mulla on pari jo ennestään mutta tuo Jasmine kuulostaa ihanalta! Mullakin on ollut tuo Pearl-sävy joskus käytössä, kiva tuote.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu olisiko tuo sitten neljäs eri tyyppinen huonetuoksu, jota tulee testailtua Ritualsilta, onneks oli toi pikku testeri niin uskaltaa helposti hankkiakin sitten semmosen isomman :)

      Poista