13 elokuuta 2024

Syntymäpäivänä saadut etuudet

 

Täytin eilen vuosia, hurjat 31-vuotta. Kun asiaa alkaa miettimään, syntymäpäivissä on nykyään aina hieman vähemmän iloa ja juhlaa. En haluaisi enää ikääntyä, menettää nuoruutta, kimmoisaa ihoa ja parhaita vuosia! Mutta onhan sitä elämää edessä, ja nykymaailmassa ihminen voi elää juuri sitä elämää kuin haluaa ja olla niin nuorekas, kuin haluaa ja milloin vain haluaa. Minua muistettiin ihanilla lahjoilla ja olen erittäin kiitollinen.

Synttärit ovat hyvä markkinointikeino eri yrityksille ja aloinkin saamaan jo edellisenä iltana ensimmäisiä tarjouksia, syntymäpäivieni kunniaksi. Ajattelin, että otan edut tähän ylös!

Ilmaisia tuotteita tai muuta palvelua syntymäpäivänä kanta-asiakkailleen tarjoavat useat palvelut. Ainakin alla olevat palvelut antoivat tuotteita ilmaiseksi tai vähintään seuraavien ostosten yhteydessä. Rituals esimerkiksi antoi viimevuonna ostosten yhteydessä minulle käsisaippuan ja tänävuonna ostosten yhteydessä tarjolla oli vartalokuorinta. Mietin, tarkistaako Finnkinolla kukaan kassalla, oletko ostanut leffalippua, vai voisiko vain hakea popparit vaikka kotiin?

  • Kicks tarjoaa 2,5 € alennuksen ostoksista
  • Club CHANGE antaa 1 kpl MyPanties alushousuja jäsenilleen
  • Finnkino tarjoaa S-koon popcornit seuraavan elokuvakäynnin yhteydessä
  • Rituals antaa ilmaisen tuotteen ostosten yhteydessä
  • Lidl Plus antaa ilmaisen suklaalevyn

Alennuskoodeja minulle myönsivät, alla olevat listatut palveluntarjoajat. Pistin nyt tuon Ikaalisten Matkatoimiston 20 eur etukoodin myös alle, vaikka se on periaatteessa samalla tavalla rahallinen, mutta onhan tuo sellainen koukku, jolla yritetään saada asiakas käyttämään heidän palveluita.

  • Cubus tarjoaa -20 % yhdestä ostokerrasta
  • Zalando tarjoaa -15 % yhdestä ostokerrasta, tilauksen vähimmäisarvo 100€
  • Sokos tarjoaa -25 % yhdestä ostokerrasta vain verkkokaupassa
  • H&M tarjoaa -25 % yhdestä tuotteesta
  • Suomalainen Kirjakauppa tarjoaa -5 % yhdestä ostokerrasta
  • imt.fi antaa 20 € alennuskoodin yhdestä varauksesta

Mitä muita etuja olette saaneet? Lapsena Mc Donalds tarjosi lähialueen lapsille ilmaisen HappyMealin syntymäpäivinä tiettyihin ikävuosiin asti. Olen myös aikanaan saanut Plantagenilta ilmaiset syntymäpäiväruusut, näiden osalta ei tosin enää löytynyt mitään mainintaa, joten etu on varmaankin poistunut. Suurin osa näistä eduista muuten vanhenee 1-2 viikossa ja jotkut ovat jopa kuukauden voimassa!

4 kommenttia:

  1. Myöhäiset onnittelut <3 itse käytin tuon Kicksin edun, en tainnut muuta...koira ja kissa saa aina synttäreinä herkkupussit Mustista & Mirristä, ne tulee aina haettua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Pitää katsoa, jos kävisi ostamassa edes Ardellin irtoripset Kicksistä, kun niitä ei saa Emotioneista ollenkaan. Ja niinpä, kyllähän Vapulle tulee myös haettua Mustin ja Mirrin synttärilahja!

      Poista
  2. Aika paljon kaikenlaisia etuja! Mulla ei tuu just mitään muuta mieleen kuin että meidän mummokoiran synttäripäivänä, joka oli ihan vasta - tuli Mustista ja Mirristä sähköpostia ja jokin herkkuylläri siellä noudettavissa.

    Paljon onnea <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No juu, ja voi olla, että muitakin sitten on :) Myös koiran synttäreinä on tullut Mustin ja Mirrin lahja saatua. Kiitos Maikku <3

      Poista