30 syyskuuta 2024

Kokemuksia CAIA:n meikeistä

Moikka! Kerroinkin jo Instagram-tililläni @katri.beauty, että olin tehnyt tilauksen CAIA:lle. Tilasin tuotteet Ruotsista 22.9. sunnuntaina ja ne taisivat to 26.9. tulla noudettavaksi Suomen pakettipisteeseen. Kyseinen yritys on vuonna 2018 perustettu ja heidän myyntistrateiga on tällä hetkellä "direct-to-customer", eli heillä ei ole ollenkaan jälleenmyyntiä kuten esim. Lumenen tuotteita saa Citymarketista tai Lykolta.

Lue lisää CAIA:sta ja sen missiosta yrityksen sivuilta: https://caiacosmetics.fi/fi/info/tietoa-caiasta



Tässä kuvassa mun meikki su 29.9., kun olenkin tämän kirjoituksen jo kirjoitellut. Kuvassa mulla on kaikkia CAIA:n tuotteita, jotka tässä alla esittelen lyhyesti. Olen todella innoissani tuotteista, sillä niillä saa kuin saakin, erittäin luonnollista jälkeä.

Olen lisäksi käyttänyt nyt COSRX Retinol 0.5 tuotetta viimeiset 2 viikkoa, ja uskon rehellisesti, että ihoni on alkanut sen ansiosta hehkumaan! Olen todella iloinen siitä, että ihoni on ottanut retinolin nyt hyvin vastaan, kun olen aloittanut 3-4 päivän levitysvälillä. Aion lokakuun puolivälissä kokeilla 2-3 päivävälin käyttöä. Tuskin koskaan tavoittelenkaan jatkuvaa päivittäistä käyttöä, voiko retinolia siis käyttää niin useinkaan? Koen kyllä, että olen saanut uutta intoa omia kasvojani kohtaan tuotteen positiivisista vaikutuksista. Pientä moukuraa on välillä ollut ihossa, mutta uskon, että se tasaantuu ajan kanssa. Ja ostinhan minä KCM:n 5 suklaalevyn tarjouksenkin ;)



CAIA Highliter Stick Champange
Voidepuikko, jossa kimallusta ja highliteriä. Mielestäni tämä on ihan tajuttoman hyvä ja väri on ihana. Ehkä tuossa meikkikuvassa tämä ei nyt niin selkeästi näy, mutta tosissaan, kyseessä hyvä tuote! Tässä oli tuollainen välikappale, joka pitää tuotteen kosteana. Olen vielä pitänyt sitä, vaikka aina toki hidastaa tuon tuotteen avaamista.

CAIA Blush Stick Cotton Candy
Tämä on myös voidepuikko, ja tosiaan tämä on hieman kuivempi, kun tässä ei ole tuota välikorkkia. Mietin onko tämä virhe, ja välikorkin ansiosta tai ei, ehkä koostumus - highliter levittyy paremmin. Tässä on kyllä kaunis sävy ja sopii ihanasti minun vaalealle iholleni.

Mielipiteeni yleisesti stickeistä on positiivinen, olen levitellyt suoraan sormin tai siveltimellä meikkivoiteen päälle ja sitten vasta vedellyt läpinäkyvällä puuterilla päälle. Sen verran, että en kyllä suoraan puikolla levittäisi poskelle, koska meikkivoiteet lähtisi kyllä aika helposti liukumaan. Ehkä jollakin beautyblenderillä voisi myös ottaa tuotetta ja kätevästi tuputella oikealle alueelle. Pitää testata vielä tämä! Nämä ostin beauty stick-kittinä, jolloin tuotteisiin tuli hinnanalennusta.




CAIA It's Iconic Foundation 1N
Yllätyin, miten luikeroa tämä on, mielestäni aika seerumista, keskipeittävä ja kevyt meikkivoide. Tässä on pieni aurinkosuoja SPF20. Sopii varmaan paremmin hieman rasvaiselle iholle. On kuitenkin ihan kauniin näköinen, kun on ihonhoitovoide ja primeri alla. Mutta menee kyllä ihohuokosiin iltaa kohden. Ei siis ole mihinkään viikonloppumeikkiin paras, vaan arkiseen meikkiin. Pullossa on kuula, joten kannattaisi ravistella kunnolla aina ennen pumppaamista. Koska minulla on vielä hieman rusketusta jäljellä, saan tästä parhaan tuloksen sitten talvella, kun ihoni vaalenee. Kesäksi olisi voinut tilata myös 1-tason sävyn, mutta lämpimämmässä värissä 1W = lämpimät pohjasävyt. 1N = neutraali pohjasävy on tämä minun värini.

CAIA It's Iconic Concealer 1N
Hieman paksumpaa, kuin meikkivoide. Antaa hyvin valoa, jos käyttää pienissä määrissä silmänalueiden alle katseen avaamiseen. Sopii hyvin yhteen meikkivoiteen kanssa, nousee hieman esiin meikkivoiteesta ja tuo lisää peittävyyttä meikkiin. En ole suuri concealereiden käyttäjä, mutta tämä peitevoide tuli hyvään rakoon minulle -kun sellaista minulla ei ollut. Ostin myös meikkivoiteen sekä peitevoiteen yhteispakettina, jolloin molemista sai myös alennusta.



CAIA Matte Lip No Drama
Mattasävyinen huulipuna. Kuten kuvasta näkyy, sävy No Drama on aika täydellinen. Tämä huulipuna on voidemainen, eikä ole siis matta -syömisen tai pussaamisen kestävä. Mutta pidän tästä, ei meinaan poimutu huuliin ja on helppo lisätä, kun on voidemaista. Todella mukava löytö. Pakkaus on myös laadukkaan oloinen ja "napsahtaa paikalleen" magneetin voimasta. Voisin ottaa muissakin vaaleissa sävyissä tätä huulipunaa! Olen muutoinkin rakastunut huulipuniin, jotka kuluvat syödessä/käytössä, sillä huulet ei kuivu ja lisäämällä huulet saa helposti kauniin näköisiksi. Mattaiset menevät aika usein vain ajan kanssa juonteisiin.

CAIA Full Brow Gel Taupe
Tämän kulmageelin lisäksi löytyi sellainen vedenpitävä versio, katsoin sitä ensin, mutta sitten heräsin tuotearvioihin. Tämän tuotteen arvioinnit oli super hyvät -eikä ihme! Olen nyt käyttänyt tätä joka meikkiin ja olen todella ihastunut tähän. Saan eroteltua karvat näkyviin, vaikka kuvan meikissä pohjalla on vaaleaa kulmakynää. Saan sillä tehtyä kulmiin muodon ja tällä korostettua karvoja ja luotua lisää tummuutta. Jos tilaan Caialta uudelleen, tilaan näitä kaksi kappaletta suoraan varastoon, sen verran näistä pidin. Enkä ole mikään kulmageelien suurkuluttaja!

Toivottavasti tykkäsit kirjoituksesta! Seuraavaksi esittelyssä syyskuussa lopuun käytetyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti