23 syyskuuta 2024

Tuotearvostelu BBIA Never Die Mascara

 

BBIA Never Die Mascara. Tämä sininen, jo alkuvuodesta läpilyönyt ripsiväri? Moniko teistä on käyttänyt sitä ja pitänyt siitä? Nyt halusin tehdä tästä esittelyn, käytettyäni ripsiväriä lähes puolen vuoden ajan. Tästä varmasti löytyy mielipiteitä sekä puolesta, että vastaan. Minun mielipiteeni on nyt kyllä ennemminkin vastaan.


Käydään ensin tuotteen ominaisuudet ja lupaukset lävitse. BBIA:n Never Die -ripsiväri on vedenkestävä ja niinsanotusti smudge-free ripsiväri. Ripsiväri lupaa eritellä ripset ja pitää ripsien kaarta kauniina läpi päivän. Ripsiväri sisältää kuituja, jotka antavat ripsille pituutta ja voluumia, lisäksi ripsiväri on kerrostettavissa. Tuotekuvauksen mukaan applikaattori on tarkka ja sopii myös hyvin alaripsille ja sisä- kuin ulkokulmiin. Tuotekuvauksessa lukee, että käytä varovaisuutta, kun levität ripsen tyveen ripsiväriä, että kuidut eivät ärsytä silmää. Poistettavissa vain meikinpoistoaineella, joka on öljypohjainen tai sopiva vedenpitävälle meikille.


Omasta mielestäni tällä kyllä saa näyttävät mustat ripset ja niihin saa pituutta. Haluan tosin huomauttaa, etten itse ole tuotteen fani. En pidä lisäkuiduista, joita ripsivärissä on. Ne ovat pari milliä pitkiä kuitutikkuja, jotka tarttuvat ripsivärin kanssa ripsiin. Ottaessani nämä kuvat minulla meni toiseen silmään kaksi kuitua, vaikka koitan varoa tyvessä. Toisella kertaa kuitu ilmeisesti irtosi ripsistä ja tippui silmään. Joka ikinen kerta, kun olen käyttänyt ripsiväriä, silmiini on mennyt kuituja. Tästä syystä pidän tuotetta vaarallisena, sillä se voi ärsyttää silmiä ja tuollaisen ripsikuidun saaminen silmästä on vaikeaa. Tässä on todellinen riski sarveiskalvontulehdukseen ja jatkuvat tulehdukset voivat aiheuttaa ongelmia näön kanssa. Kauneuden takia sopii kärsiä, mutta jokaisen kannattaa valita, minkä eteen kärsii. Ripsiväri ei ole kärsmisen arvoinen. 

Ripsiväri on kyllä erittäin hyvinkin vedenkestävä ja sumdge-free, eli nämä lupaukset tuote lunastaa täysin. Ripsiväri tosin irtoaa erittäin huonosti tehokkaallakin öljypohjaisella ripsivärinpoistoaineella. En ole ihan niin innoissani tuotteesta. Mustat pitkät ripset saa vaikka Maybellinen Sky High-ripsivärillä. BBIA:n ripsivärissä plussaa annan siitä, että valittavissa olisi myös ruskean värinen ripsiväri.

2 kommenttia:

  1. Mä tutustuin tuohon muistaakseni viime talvena ja se antoi upeasti pituutta, sen puolesta tykkäsin mutta ne kuidut...niillä voi saada kyllä silmän ärtymään. Maybellinen Sky High on mun suosikki!

    VastaaPoista
  2. Anonyymi24.9.24

    Ostin suurin odotuksin, mulla tuloksena vaan sotkua. En ehkä osaa oikeaa tekniikkaa levittää..? Oma lemppariripsarini on Tonymolyn Panda ja Essencen False lash -ripsari. :) myös Lumenen blueberrya oon käyttäny useamman kappaleen.

    VastaaPoista